MASSAGEORDNING

Virksomheden ‘Red Min Krop’ står for massagen. Det foregår én gang om ugen i et særligt rum. Tidsbestilling og betaling foregår direkte mellem dig og "Red min krop". Book og tjek tider på www.redminkrop.onlinebooq.dk eller kontakt for aftale på info@redminkrop.dk eller tlf. 40 22 23 95.

MASSAGEORDNING
Frisør

Bliv klippet i B!NGS' frisørsalon. Du kommer til at se godt ud samtidig med, at du både sparer tid og penge. Book din tid via e-mail: camilla@camillap.dk eller mobilnr. 20 61 79 27.

Frisør
Vask & Rens

Spar turen til renseriet. B!NGS' reception sørger for opbevaring, så du kan aflevere og afhente dit tøj her. Opret dig som kunde hos www.butlers.dk

Vask & Rens
Få egen parkeringsplads

Du kan leje din egen faste parkeringsplads på B!NGS' område. Vi forsøger altid at finde en plads så tæt på dit kontor som muligt. Du får et parkeringsbevis, som skal placeres i bilens forrude.

Få egen parkeringsplads
RECEPTION

Div. serviceydelser. Kontakt servicecenter@bings-cph.dk for nærmere aftale.

RECEPTION
Miljø & Affald

Vi ønsker konstant at forbedre vores fælles affaldsortering og -håndtering, så der vil løbende ske ændringer på dette område.
BINGS' beboere vil blive orienteret om nye tiltag.

Miljø & Affald
Vicevært

Ejendomskontoret er altid parat til at finde løsninger på de udfordringer, store eller små, som beboere måtte få. Kontakt os på jsm@bings-cph.dk eller telefon 33 27 00 00 med spørgsmål om de opgaver, du ønsker udført.

Vicevært
Cykelsmed

Cykelsmeden kigger forbi 2 gange i kvartalet. Tjek tider og book tid via link www.rencykel.io/booking/bings

Cykelsmed
Bilvask

Glem køen til vaskehallen og få din bil vasket, støvsuget og poleret på B!NGS. 2 gange i kvartalet får vi besøg af et mobilt vaskeri, som tilbyder ovenstående services, herunder indvendig rengøring af alle biltyper.

Bilvask
Yderligere services

B!NGS tilbyder en hel række specialservices. Kontakt vores servicecenter, hvis du vil vide mere.

Yderligere services

Find os!

Se rutevejledning

B!NGS
Vesterbrogade 149
1620 København V

Tæt på metrolinje M3 og Carlsberg St.

Parkering på B!NGS' område administreres af ParkZone, og der er P-automater ved indgangen fra Vesterbrogade og fra Vesterfælledvej. Der er desuden mulighed for parkering i de omkringliggende gader.

Se også rejseplanen.dk.