Hvad er B!NGS?

– En fremtidssikret arbejdsplads

ARBEJDSPLADSEN I BEVÆGELSE

Hvordan vi går på arbejde, og hvordan vi lever vores liv, er under konstant forandring. Definitionerne smelter mere og mere sammen og vores forventninger til vores arbejdsplads – mentalt som fysisk – bliver mere krævende i takt med, at der hele tiden stilles nye krav til vores indsats og rolle i virksomheden.

Som en paradoksal størrelse mellem den traditionelle fabriksmedarbejder, der hver dag stemplede ind på Bing og Grøndahl, har vi indrettet os i de selvsamme fabriksbygninger og skabt en moderne og hybrid arbejdsplads, der tager højde for tidens skiftende behov og arbejdsrytmer.

BLIV EN DEL AF BINGS

Hold jer endelig ikke tilbage, hvis I ønsker at høre mere om vores ledige kontorlejemål eller I ønsker at opleve B!NGS.

Kontakt Ledige lejemål

Om huset

ET ARBEJDSLIV I ET MULTIBRUGERHUS

Vores ambition med B!NGS har været at levere en totaloplevelse, hvor fællesskabet og det gode arbejdsliv går hånd i hånd med vækst, ambitioner og individuelle behov hos landets små og mellemstore virksomheder.

Innovative danske virksomheder træder i karakter i vores samtid og viser hele verden, hvad vi er lavet af. Men det skal ikke være praktikken, der står i vejen for væksten. Derfor er brug for plug and play-løsninger, hvor frokostordninger, internet og alle de 117 andre ting bliver taget hånd om fra dag 1.

Det er dét, vi kan i B!NGS.

Design og indretning

ÆSTETISK OG FUNKTIONELT

I samarbejde med Rasmus Larsson fra designvirksomheden Design By US, har vi skabt nogle visuelle rammer, der samlet set definerer et æstetisk univers, der gør det til en fornøjelse at møde ind hver morgen.

Vi har arbejdet med et dynamisk formsprog, hvor farver og materialer både skaber stemning og atmosfære. Inspireret af husets fabriksmæssige ophav har vi brugt sprossede glaspartier, der giver en industriel følelse, og leder tankerne hen på en New Yorker-stemning.

Kontakt os

Ring til os på: 33 27 00 00

Eller skriv en mail til: SERVICECENTER@BINGS-CPH.DK

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular:

    Jeg accepterer cookie og privatlivspolitikken

    Beliggenhed

    B!NGS ligger på det pulserende Vesterbro med Carlsbergbyen i baghaven og kun 450 meter til Metro og 750 meter til S-tog. Vi har eget parkeringsområde med 200 p-pladser, ligesom det er muligt at parkere på de omkringliggende gader eller i Carlsbergbyens p-huse.

    Se også rejseplanen.dk