Hold konference i B!NGS

– Tiden taler for at samles fysisk

KONFERENCEN ER I UDVIKLING

I en digital hypertid har vidensdeling aldrig været mere relevant. Når vi samles og dedikerer en dag eller flere til fordybelse blandt kollegaer og fagfolk, vokser vores fælles forståelse og retning. Derfor er konferencen en voksende trend, som vi hele tiden fornyer og udvikler.

Her kan du både holde det personlige oplæg, paneldebatten, arbejdsgrupper og de helt store foredrag. Vores professionelle konferencecenter favner det hele med attraktive områder, lokaler og faciliteter.

ERFARENT KONFERENCETEAM

Vi gør en dyd ud af at skabe en tryg og professionel oplevelse med en prioritering af netop de detaljer, der gør hele forskellen. Vores erfarne konferenceteam kan være behjælpelige med planlægning og afholdelse, og sørger for mad, snacks og drikkevarer. Derudover tager de sig af teknikken og sikre sig at alt spiller.

Kontakt

Konferencen fra A - Z

DE FYSISKE RAMMER

Vores konferencecenter er indrettet med lokaler i forskellige størrelser og en konferencesal med plads til 150 siddende deltagere.

FORPLEJNING

Vi sørger for morgenmad, frokost og snacks i løbet af dagen. Alle ønsker er velkomne og vi gør alt, der står i vores magt for at imødekomme alle former for behov.

TEKNIK

Vi sørger for, at I har det udstyr til rådighed, som lige præcis jeres konference kræver. Al form for teknisk afholdelse ligger i vores hænder. I skal bare levere indholdet, så sørger vi for, at billedet står skarpt og lyden er skruet op.

SERVICE

Vores konferenceteam står klar til at give dig en uforglemmelig dag i selskab med dine kollegaer og samarbejdspartnere. Lige fra planlægning til praktikken. Vi har en dedikeret ambition om at give jer en professionel service, der lader jer holde fokus det rigtige sted.

Kontakt os

Ring til os på: 33 27 00 00

Eller skriv en mail til: SERVICECENTER@BINGS-CPH.DK

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular:

    Jeg accepterer cookie og privatlivspolitikken

    Beliggenhed

    B!NGS ligger på det pulserende Vesterbro med Carlsbergbyen i baghaven og kun 450 meter til Metro og 750 meter til S-tog. Vi har eget parkeringsområde med 200 p-pladser, ligesom det er muligt at parkere på de omkringliggende gader eller i Carlsbergbyens p-huse.

    Se også rejseplanen.dk