OM B!NGS

- et moderne multibrugerhus

Med B!NGS har vi ønsket at skabe et multibrugerhus med respekt for fortidens traditioner, men først og fremmest et sted, hvor man føler sig hjemme og velkommen, og hvor arbejdslivet kan gå op i en højere enhed i et inspirerende miljø. Det handler om at være fælles om nogle værdier i professionelle rammer, hvor både dit liv og dit arbejde kan udfolde sig.

Hvad er en arbejdsplads? Det er trods alt mange timer om dagen, man bruger på sit arbejde, så spørgsmålet er relevant. B!NGS ønsker at redefinere begrebet ”arbejdsplads”. Vi ønsker at imødekomme den trend der handler om, at arbejde og fritid mere og mere smelter sammen. Vi ønsker at skabe den totale oplevelse i et multibrugerhus, hvor forudsætningerne for et godt arbejdsliv eksisterer side om side med ens individuelle behov. Det giver overskud til at prioritere, skabe værdi og samarbejde. Du bliver mere innovativ, laver færre fejl og kan tage fra arbejde med energi og overskud til resten af livet.

Nyd kaffen på den store fælles tagterrasse eller i den smukke atriumgård. Mød nye venner eller kolleger i B!NGS lækre restaurant eller hold jeres næste konference i vores moderne konferencecenter. Vi har skabt en stemning, som er helt unik, og som man mærker i det øjeblik man træder ind i huset. Her er simpelthen rart at være!

Det handler om i fællesskab at skabe en arbejdsplads og et mødested for små og mellemstore virksomheder.

Fremtidens arbejdsplads, et multibrugerhus, er nutid hos B!NGS.

Ring eller send en mail til udlejningschef Jakob Veino, hvis du vil høre nærmere om vores kontorfaciliteter eller opleve B!NGS.

UDLEJNINGSCHEF
Jakob Veino
Tel.: 26231000
E-mail: jakob.veino@fokusasset.dk

Indretningsproces

I forbindelse med indretningen af B!NGS, valgte vi at kontakte Rasmus Larsson fra Design By Us.

Rasmus Larsson har hjulpet med at udvikle og udfolde kreative idéer, ved bl.a. at arbejde med farver, glaspartier og materialer som f.eks. grøn marmor, så hele huset er blevet et utroligt spændende sted at være og arbejde i.

På den måde har vi skabt et unik rum, hvor jeres firma kan udvikle sig, og hvor man hver dag kan nyde og lade sig inspirere af omgivelserne.

Kontorer

Uanset om du har brug for et par kvadratmeter eller flere tusinde, sørger vi for et kreativt arbejdsmiljø med plads til at udvikle din forretning i professionelle rammer.

Kontorer
Konferencecenter

Moderne konferencecenter med alle faciliteter. Afhold din næste konference hos B!NGS og lad os hjælpe dig med alt det praktiske, både når det gælder planlægning og afholdelse.

Konferencecenter
Restaurant og café

B!NGS' restaurant og café er det naturlige samlingspunkt for husets beboere, og det kan man godt forstå, for maden er af den bedst tænkelige kvalitet.

Restaurant og café
Services

Som lejer hos B!NGS får man en række fordelagtige tilbud, der kan være med til at gøre hverdagen lettere. Det kan være vicevært, parkering, frisør el.lign.

Services

Find os!

Se rutevejledning

B!NGS
Vesterbrogade 149
1620 København V

Tæt på metrolinje M3 og Carlsberg St.

Parkering på B!NGS' område administreres af ParkZone, og der er P-automater ved indgangen fra Vesterbrogade og fra Vesterfælledvej. Der er desuden mulighed for parkering i de omkringliggende gader.

Se også rejseplanen.dk.