Konferencecenter

- med alle faciliteter

Konferencecentret er det bankende hjerte hos B!NGS: det er her, det sker!

Måske møder du en ny kunde, når du står i receptionen og skal arrangere din næste konference. Det kan man aldrig vide, men muligheden er der.

Netop det, at der hos B!NGS er mulighed for det uforudsete, er med til at skabe den gode energi og det høje serviceniveau, som vi gerne praler af. Vi vil ligge på niveau med de bedste hoteller, når det gælder service, derfor skal du også bare spørge B!NGS’ erfarne personale, om stort set hvad som helst, hvis du har brug for noget. Skal konferencen planlægges, hjælper personalet med alle detaljer, så du er sikker på, at det hele spiller, når deltagerne møder op.

 

KONFERENCEPRISER B!NGS

Du får adgang til vores fællesområder, der inkluderer den store tagterrasse, loungen ved receptionen og det overdækkede glastorv, hvor mindre grupper har mulighed for at arbejde i fred og ro.

Kontakt vores servicecenter på 33270000 eller send en mail, hvis du ønsker at afholde din næste konference hos B!NGS.

Kontakinfo:
Vesterbrogade 149
1620 København V
Telefon: 33270000
E-mail: servicecenter@bings-cph.dk

Plads

Konferencecenteret råder over lokaler i flere forskellige størrelser, heriblandt den store konferencesal med plads til 150 deltagere.

Plads
Forplejning

Få maden bragt fra B!NGS restaurant. Vi kan bl.a. sørge for morgenbord, frokost og snacks i løbet af konferencen - du kan få det, som du vil have det.

Forplejning
Udstyr

Vi kan skaffe alt udstyr, du måtte have brug for, i forbindelse med afholdelse af en konference. Naturligvis assisterer vi også med opsætning, inden konferencen begynder.

Udstyr
Service

Skal konferencen planlægges, hjælper B!NGS' erfarne personale med alle detaljer, så du er sikker på, at det hele spiller, når deltagerne møder op. Vi vil give dig den bedst tænkelige service!

Service

Find os!

Se rutevejledning

B!NGS
Vesterbrogade 149
1620 København V

Tæt på metrolinje M3 og Carlsberg St.

Parkering på B!NGS' område administreres af ParkZone, og der er P-automater ved indgangen fra Vesterbrogade og fra Vesterfælledvej. Der er desuden mulighed for parkering i de omkringliggende gader.

Se også rejseplanen.dk.